Nyheder

24-04-2024

Postparkens beboere glæder sig: Det bliver virkelig flot!

På trods af kulde og sne i luften mødte en masse af Postparkens beboere mandag d. 22.04.2024 op foran vaskeriet for at se og høre præsentationen af den forvandling, som afdelingens udearealer står overfor.

15-04-2024

Lokale håndværkere blev en del af vores digitale transformation

På et ejendomskontor i Kastrup var der i sidste uge stor tilslutning, da PAB og FA09 havde inviteret lokale håndværkere til en eftermiddag om vores digitale værktøjer. Det lyder måske som en sjov cocktail, men det viste sig at være virkelig værdifuldt.

15-03-2024

”Det er den bedste beslutning, vi har taget”

Tre generationer samlet under et tag i PAB's afdeling Tømmerup Parken, men i to separate lejligheder: En mulighed for at bo tæt sammen, men stadig at have sit eget. Den mulighed lod Cecilie ikke gå til spilde.

06-03-2024

Vinder af arkitektkonkurrence i Postparken er fundet

Det blev Opland, der løb med sejren i arkitektkonkurrencen for transformation af udearealerne i Postparken, som er en af PAB's boligafdelinger. Her kan du læse mere om visionerne for transformationen.

28-02-2024

Mestermøde i FA09

Hvad rører sig på ejendomskontorerne lige nu? Der var mange ting på dagsordenen til årets første mestermøde. Her var alle ejendomsmestre/-ledere i FA09’s medlemsorganisationer samlet til en dag med sparring, netværk og videndeling.

11-12-2023

Niels Kristian Bjerg fra PAB med i Demokratisk TalentLAB

Ildsjæl og næstformand i PAB, Niels Kristian Bjerg, skal være med til at få flere unge engageret i beboerdemokratiet.

09-11-2023

Finalist til Dansk Landskabspris 2023

Øresundskollegiets tagterrasse er en af årets finalister til Dansk Landskabspris. Den tomme, grå plads er i dag forvandlet til et grønt og indbydende værested, hvor de sociale fællesskaber kan vokse.

01-09-2023

Bæredygtighed i praksis: Ejendomsfunktionærerne indtog Vestforbrænding

Den årlige Funktionærdag i FA09 bød bl.a. på rundvisning på Vestforbrændingen. Her fik ejendomsfunktionærerne førstehåndsindsigt i den komplicerede proces for affaldshåndtering og genanvendelse.

18-08-2023

Varsling af huslejeændring sendes digitalt

Hvis du plejer at modtage din post fra FA09 elektronisk, vil du fremover også modtage din huslejevarsling på mail. Huslejevarslingen sendes ud umiddelbart efter afdelingsmødet.